Tietosuojakäytäntö

Viimeksi päivitetty: 23. tammikuuta 2016 toukokuuta 2018

Rad One LTD (“me”, “me” tai “meidän”) ylläpitää https://fi.intelligentlabs.org -sivustoa (”Palvelu”).

Tällä sivulla kerrotaan käytännöstämme, joka koskee henkilötietojen keräämistä, käyttöä ja paljastamista, kun käytät palveluamme toukokuun 2018 yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti.

Emme käytä tai jaa tietosi kenellekään paitsi tässä tietosuojakäytännössä kuvatulla tavalla.

Käytämme henkilökohtaisia ​​tietojasi palvelun tarjoamiseen ja parantamiseen. Käyttämällä Palvelua hyväksyt tietojen keräämisen ja käytön tämän käytännön mukaisesti. Ellei tässä tietosuojakäytännössä ole toisin määritelty, tässä tietosuoja käytännössä käytetyillä termeillä on samat merkitykset kuin käyttöehdoissamme, jotka ovat saatavilla osoitteessa https://fi.intelligentlabs.org

Tietojen keruu ja käyttö

Palveluamme käyttäessämme voimme pyytää sinua antamaan meille tiettyjä henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja, joita voidaan käyttää sinuun yhteydenpitoon tai tunnistamiseen. Henkilökohtaisesti tunnistettavissa olevat tiedot voivat sisältää, mutta ei rajoitu niihin, sähköpostiosoitteesi, nimesi, puhelinnumerosi, postiosoitteesi (”Henkilökohtaiset tiedot”).

Tietojasi ylläpidetään ja pidetään järjestelmissä siitä päivästä, kun viimeksi käytät palveluamme tai tapahtumaa. Tämä ei vaikuta rekisteröidyn (luonnollisen henkilön) oikeuksiin. Lokitiedot Voimme myös kerätä tietoja, jotka selaimesi lähettää aina kun vierailet palvelussamme (“Lokitiedot”). Nämä lokitiedot voivat sisältää tietoja, kuten tietokoneesi Internet Protocol (“IP”) osoite, selaintyyppi, selaimen versio, vierailemasi palvelumme sivut, vierailun aika ja päivämäärä, näillä sivuilla vietetty aika ja muut tilastoihin. Lisäksi voimme käyttää kolmansien osapuolien palveluita, kuten Google Analytics, joka kerää, seuraa ja analysoi tämän tyyppisiä tietoja palvelumme toimivuuden parantamiseksi. Näillä kolmansien osapuolien palveluntarjoajilla on omat tietosuojakäytännöt, jotka koskevat sitä, kuinka he käyttävät näitä tietoja.

Evästeet

Evästeet ovat tiedostoja, joissa on pieni määrä tietoa, joka voi sisältää nimettömän yksilöllisen tunnisteen. Evästeet lähetetään selaimeen verkkosivustolta ja tallennetaan tietokoneesi kiintolevylle. Käytämme evästeitä tietojen keräämiseen. Voit kehottaa selainta kieltäytymään kaikista evästeistä tai ilmoittamaan, milloin eväste lähetetään. Jos et hyväksy evästeitä, et välttämättä pysty käyttämään joitain palvelumme osia.

Käyttäytymisen uudelleenmarkkinointi

Rad One LTD käyttää uudelleenmarkkinointipalveluita mainostaakseen sinulle kolmansien osapuolien verkkosivustoilla, kun olet käyttänyt palveluamme. Me ja kolmansien osapuolien toimittajat käyttävät evästeitä ilmoittaaksemme, optimoidaksemme ja näyttääksesi mainoksia aiempien palvelumme käyntien perusteella.

  • Google Google AdWords -markkinointipalvelun tarjoaa Google Inc.Voit luopua Google Analyticsista näyttömainontaan ja mukauttaa Google Display -verkoston mainoksia käymällä Google Ads Settings -sivulla.Google suosittelee myös Google Analyticsin Opt-out Browser Add– päälle selaimesi. Google Analyticsin opt-out -selaimen lisäosa antaa kävijöille mahdollisuuden estää heidän tietojensa keräämistä ja käyttämistä Google Analyticsissa. Lisätietoja Googlen tietosuojakäytännöistä on Googlen tietosuoja- ja käyttöehtojen verkkosivulla.

Palveluntarjoajat

Voimme palkata kolmansien osapuolien yrityksiä ja yksityishenkilöitä helpottamaan Palvelumme tarjoamista, Palvelun tarjoamista meidän puolestamme, Palveluun liittyvien palvelujen suorittamista tai auttamaan meitä analysoimaan Palvelumme käyttöä. Näillä kolmansilla osapuolilla on pääsy henkilötietoihisi vain näiden tehtävien suorittamiseksi meidän puolestamme, ja he ovat velvollisia olemaan paljastamatta tai käyttämättä niitä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Viestintä

Voimme käyttää henkilökohtaisia ​​tietojasi ottaaksesi sinuun yhteyttä uutiskirjeiden, markkinointi- tai markkinointimateriaalien ja muiden tietojen kanssa, jotka saattavat kiinnostaa sinua. Voit kieltäytyä vastaanottamasta meiltä mitä tahansa tai kaikkia näistä viesteistä seuraamalla tilauksen peruutuslinkkiä tai ohjeita, jotka sisältyvät mihin tahansa lähettämäämme sähköpostia. Lakien noudattaminen Paljastamme henkilökohtaiset tietosi tarvittaessa lain tai toimivaltaisen tuomioistuimen määräyksen mukaisesti tai jos uskomme, että tällainen toiminta on tarpeen lain ja lainvalvonnan kohtuullisten pyyntöjen noudattamiseksi tai suojaamiseksi palvelumme turvallisuus tai eheys.

Liiketoiminta

Jos Rad One LTD osallistuu sulautumiseen, hankintaan tai omaisuuden myyntiin, henkilökohtaiset tietosi voidaan siirtää. Annamme ilmoituksen ennen henkilökohtaisten tietojen siirtämistä, ja niihin sovelletaan erilaista tietosuojakäytäntöä. Tällaisessa tiedonsiirrossa ei vaikuteta vuoden 1998 tietosuojalain mukaisiin oikeuksiin.

Turvallisuus

Henkilötietojesi turvallisuus on meille tärkeää, mutta muista, että mikään tiedonsiirtotapa Internetin välityksellä tai elektroninen tallennus ei ole 100% turvallinen. Vaikka pyrimme käyttämään kaupallisesti hyväksyttäviä keinoja suojata henkilökohtaisia ​​tietojasi, emme voi taata niiden ehdotonta turvallisuutta. Sellaisenaan emme anna takuita tietosi tietoturvallisuudelle, paitsi että toimimme aina asiaa koskevan Yhdistyneen kuningaskunnan ja EU: n lainsäädännön mukaisesti. Kansainvälinen siirto Tietosi, mukaan lukien henkilökohtaiset tiedot, voidaan siirtää tietokoneisiin, jotka sijaitsevat maakunnan tai maan tai muun valtion lainkäyttövallan ulkopuolella, ja niitä voidaan ylläpitää tietokoneissa, joissa tietosuojalait voivat poiketa lainkäyttövaltalaista. Jos sijaintisi on  Yhdistyneen kuningaskunnan ulkopuolella ja haluat antaa meille tietoja, huomaa, että siirrämme tiedot, mukaan lukien henkilökohtaiset tiedot, Yhdistyneeseen kuningaskuntaan ja käsittelemme niitä siellä. Suostumuksesi tähän tietosuojakäytäntöön ja sitä seuraavien tietojen toimittaminen edustavat suostumustasi siirtoon. Jos syntyy riita tietojen kansainvälisestä siirrosta, hyväksyt, että Englannin ja Walesin tuomioistuimilla on yksinomainen toimivalta asiassa. 

Yksilölliset oikeutesi

– Sinulla on oikeus saada tietoa

Tämä tietosuojailmoitus on osa prosessia, jossa sinulla on oikeus saada tietoa. Jos keräämme antamiasi tietoja kolmansilta osapuolilta, toimitamme nämä tiedot kohtuullisessa ajassa, mutta viimeistään kuukauden kuluessa.

– Käyttöoikeutesi

Sinulla on oikeus saada vahvistus siitä, että tietosi käsitellään. Sinulla on myös oikeus käyttää henkilötietojasi ja tarkistaa käsittelyn laillisuus.

Kaikki pyynnöt ovat ilmaisia, mutta voimme periä kohtuullisen maksun, jos pyyntö on liian suuri. Voimme myös veloittaa, jos samoja tietoja pyydetään myöhemmin.

Varmistamme, että kaikki rekisteröidyn pääsypyynnöt toteutetaan kuukauden kuluessa vastaanottamisesta.

Meidän on vahvistettava henkilöllisyytesi osana tätä prosessia kohtuullisin keinoin. Yleensä tämä tapahtuu kirjeellä tai sähköisesti sähköpostitse.

-Oikeutesi oikaisuun

Sinulla on oikeus saada virheelliset tiedot korjatuiksi tai täydentäviksi, jos ne ovat puutteellisia. Tämä voidaan tehdä suullisesti neuvonantajalle tai kirjallisesti.

Korjaamme kaikki hallussaan olevat tiedot kuukauden kuluessa ilmoituksesta. Emme veloita tietojen muuttamista tai oikaisemista, elleivät ne ole liiallisia.

Saatamme joutua tarkistamaan henkilöllisyytesi pyydettyjen muutosten tekemiseksi.

Jos olemme toimittaneet nämä tiedot muille osapuolille, otamme yhteyttä kuhunkin niistä erikseen päivittääksesi heidän tietosi tietoja.

-Oikeutesi poistaa

Sinulla on oikeus poistaa henkilökohtaiset tietosi. Tätä kutsutaan oikeudeksi unohtaa. Tällainen pyyntö voidaan tehdä joko kirjallisesti.

Vastaamme kaikkiin pyyntöihin kuukauden kuluessa pyynnön vastaanottamisesta.

Emme peri maksua tietojen poistamisesta. Meidän on myös tarkistettava henkilöllisyytesi jokaisesta henkilöstä, joka käyttää oikeuttaan unohtaa. 

-Oikeutesi rajoittaa käsittelyä

Sinulla on oikeus pyytää, että rajoitamme tai lopetamme henkilökohtaisten tietojesi käytön. Saatamme jatkaa tietojen tallentamista, mutta lopetamme niiden käytön.

Pyyntösi voidaan tehdä kirjallisesti, ja niihin vastataan kohtuuttoman viivästyksellä viimeistään kuukauden kuluessa pyynnöstä.

-Oikeuden vastustaa

Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käyttöä. Jos haluat, että lopetamme henkilötietojesi käytön, teemme sen viipymättä.

– Sinulla on oikeus valittaa 

Jos sinulla on valitus tietosi käyttämisestä, voit ottaa yhteyttä tiedotusvaltuutetun toimistoon heidän verkkosivuillaan osoitteessa www.ico.org/concerns tai kirjoittaa heille osoitteessa: 

Tiedotusasiamiehen toimisto

Wycliffe House

Water Lane

Wilmslow

Cheshire

SK9 5AF

United Kingdom

Linkit muihin sivustoihin

Palvelumme voi sisältää linkkejä muille sivustoille, joita emme ylläpidä. Jos napsautat kolmannen osapuolen linkkiä, sinut ohjataan kyseisen kolmannen osapuolen sivustolle. Suosittelemme, että tarkistat jokaisen vierailemasi sivuston tietosuojakäytännöt. Meillä ei ole hallintaa kolmansien osapuolien sivustojen tai palveluiden sisällöstä, tietosuojakäytännöistä tai käytännöistä, ja emme ota vastuuta niistä.

Lasten yksityisyys

Palvelumme ei osoita ketään alle 13-vuotiaita (”lapset”). Emme kerää tietoisesti henkilökohtaisia ​​tietoja alle 13-vuotiailta lapsilta. Jos olet vanhempi tai huoltaja ja tiedät, että lapsesi ovat toimittaneet meille henkilökohtaisia ​​tietoja, ota meihin yhteyttä. Jos saamme tietää, että olemme keränneet henkilökohtaisia ​​tietoja alle 13-vuotiailta lapsilta tarkistamatta vanhempien suostumusta, poistamme nämä tiedot palvelimilta.

Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön

Voimme päivittää tietosuojakäytäntöämme ajoittain. Ilmoitamme sinulle kaikista muutoksista lähettämällä uuden tietosuojakäytännön tälle sivulle. Sinua suositellaan tarkistamaan tämä tietosuojakäytäntö säännöllisesti mahdollisten muutosten varalta. Tietosuojakäytännön muutokset tulevat voimaan, kun ne julkaistaan ​​tälle sivulle. Jos teemme mitään olennaisia ​​muutoksia tähän tietosuojakäytäntöön, ilmoitamme sinulle joko antamasi sähköpostiosoitteen kautta tai asettamalla näkyvän ilmoituksen verkkosivustollemme.

Toimivalta

Tätä politiikkaa hallitaan ja tulkitaan Englannin ja Walesin lakien mukaisesti ottamatta huomioon sen lainvalintasäännöksiä. Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä, ota meihin yhteyttä: [email protected] Voit ottaa meihin yhteyttä myös postitse, rekisteröity osoitteemme on: 

32 Barnmead

Haywards Heath

England

RH16 1UZ

United Kingdom