Tietosuojakäytäntö

Viimeksi päivitetty: tammikuu 23, 2016
Rad One LTD (me, meidän) toimii seuraavalla verkkosivulla  https://fi.intelligentlabs.org website (palvelu)

Tämä sivu informoi tietosuojakäytännöstämme mitä tulee kokoelmaamme, yksityisten tietojen käyttöön, käyttäessäsi palveluitamme.


Emme jaa tietojasi kenenkään muun kanssa, jota ei ole mainittu tietosuojakäytäntöissämme.

Käytämme henkilökohtaisia tietojasi palvelun tarjoamiseen ja sen parantamiseen. Käyttämällä palvelua hyväksyt tietojen keräämisen ja niiden käytön tämän käytännön mukaisesti. Ellei tässä tietosuojakäytännössä toisin määritetä. Tässä tietosuojakäytännössä käytetyillä termeillä on samat merkitykset kuin käyttöehdoissamme, jotka on saatavilla osoitteessa: https://fi.intelligentlabs.org/tietosuojakaytanto/

Tietojen kerääminen ja niiden käyttö

Palveluamme käytettäessä, voimme pyytää sinua antamaan meille tiettyjä henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja, joita voimme käyttää ollaksemme sinuun yhteydessä tai tunnistamiseen sivullamme. Henkilötietojasi voi olla puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi, osoitteesi, nimesi (henkilökohtaiset tiedot)

Lokitiedot

Voimme myös kerätä tietoja, joita selaimesi lähettää aina, kun vierailet palvelussamme (Lokitiedot). Nämä lokitiedot voivat sisältää tietoja kuten tietokoneesi IP-osoitteen, selaintyypin, selaimen version, vierailemasi palvelun sivut, vierailun aika ja päivämäärä sekä katsomiesi tuotteiden tunnisteet.

Lisäksi voimme käyttää kolmansien osapuolien palveluita kuten Google Analytics, joka kerää, seuraa ja analysoi tämän tyyppisiä tietoja palvelumme toimivuuden parantamiseksi. Näillä kolmansien osapuolien palveluntarjoajilla on omat tietosuojakäytäntönsä, jotka koskevat sitä, kuinka he käyttävät näitä tietoja.

Evästeet

Evästeet ovat tiedostoja, joissa on vähän tietomäärää ja joissa voi olla nimetön  yksilöivä tunniste. Evästeet lähetetään selaimeen verkkosivustolta ja tallennetaan tietokoneesi kiintolevylle.

Käytämme evästeitä tietojen keräämiseen. Voit olla hyväksymättä evästeitä selaimessasi. Jos et hyväksy evästeitä, et välttämättä pysty käyttämään kaikkia palveluitamme.

Käyttäytymisen uudelleenmarkkinointi

Rad One LTD käyttää uudelleenmarkkinointipalveluita mainostaakseen sinulle kolmannen osapuolen palveluita, kun olet käyttänyt palveluitamme. Me ja kolmansien osapuolien myyjät käytämme evästeitä ilmoittaaksemme, optimoidaksemme ja näyttääksemme palveluitamme aiempien käyntiesi perusteella.

  • Google AdWordsin uudelleenmarkkinointipalvelu tarjoaa Google inc. Voit luopua Google Analyticsin mainonnasta ja mukauttaa Google Displayn Google Ads Settings-sivulla. Google suosittelee myös Google Analytics Opt-out Browser Add-on lisäosan asentamista. Tämä lisäosa antaa kävijöille mahdollisuuden estää heidän tietojensa keräämistä ja käyttämistä Google Analyticsissa. Lisätietoja Googlen tietosuoja- ja käyttehdoista heidän sivullaan. Google Privacy & Terms

Palveluntarjoajat

Voimme palkata kolmansien osapuolien yrityksiä ja yksityishenkilöitä helpottamaan palvelumme tarjoamista.

Näillä kolmannen osapuolen yrityksillä tai yksityishenkilöillä on pääsy henkilötietoihisi vain näiden tehtävien suorittamiseksi puolestamme ja heillä ei ole oikeutta käyttää tietojasi mihinkään muuhun.

Viestintä

Voimme käyttää henkilötietojasi ollaksemme sinuun yhteydessä uutiskirjeen, markkinointimateriaalin tai muun tiedon kanssa, jonka koemme kiinnostavan sinua. Voit lopettaa milloin tahansa näiden viestien vastaanottamisen seuraamalla peruuttamislinkkiä tai ohjeita, mitkä löytyvät jakamastamme tiedosta

Lain noudattaminen

Paljastamme henkilötietojasi tarvittaessa lain tai toimivaltaisen tuomioistuimen määräyksestä.Tai jos uskomme, että tällainen toiminta on tarpeellinen lain ja lainvalvonnan kohtuulliseksi noudattamiseksi tai palvelumme turvaamiseksi ja suojelemiseksi.

Liiketoiminta

Mikäli Rad One LTD fuusioituu tai se joutuu myymään omaisuuttaan, voidaan henkilötietosi siirtää. Annamme sinulle tiedoksi asian ennenkuin tietojasi siirretään. Tällaisessa tiedonsiirrossa ei ole kyse samasta kuin vuoden 1998 tiedonsiirrosta.

Turvallisuus

Henkilötietosi turvallisuus on meille tärkeää, mutta muista, että verkossa tapahtuva tiedonsiirto ei ole 100%:n turvallista. Vaikka pyrimme suojaamaan tietosi palvelussamme hyvin, emme voi taata varmuutta tietoturvan tasosta, vaikka noudatammekin Yhdistyneen kansakunnan sekä EU:n lainsäädäntöä tietoturvassa.

Kansainvälinen rahansiirto

Tietosi, mukaan lukien henkilötietosi voidaan sijoittaa maasi, maakunnan tai muun viranomaisen käyttövallan alueelle, joissa tietosuojalaki voi poiketa oman maasi tietosuojalaista.

Mikäli asut Yhdistyneen kansakunnan ulkopuolella, voimme siirtää tietosi, mukaan lukien henkilötietosi Yhdistyneeseen kansakuntaan ja käsitellä sen siellä.

Suostumuksesi tähän tietosuojakäytäntöön ja sitä seuraavien tietojen toimittaminen edustavat suostumustasi siirtoon.

Mikäli kansainvälisestä siirrosta syntyy riita, Englannin ja Walesin tuomioistuimilla on yksinomainen toimivalta asiassa.

Linkit muihin sivustoihin

Palvelumme voi sisältää linkkejä muihin sivustoihin. Jos klikkaat kolmannen osapuolen linkkiä, sinut ohjataan kolmannen osapuolen sivustolle. Suosittelemme lämpimästi tutustumaan tietosuojakäytäntöön sivuilla, joilla vierailet.

Meillä ei ole hallintaa kolmansien osapuolien sivustojen ja palveluiden tietosuojakäytännöistä.

Lasten yksityisyys

Palvelumme ei ole tarkoitettu alle 13-vuotiaille lapsille.

Emme kerää tietoisesti tietoja alle 13-vuotiaista lapsista. Mikäli olet alle 13-vuotiaan lapsen vanhempi tai huoltaja, joka on antanut meille henkilökohtaiset tietonsa, otathan meihin yhteyttä. Jos saamme tietää, että alle 13-vuotias on kirjautunut järjestelmäämme ilman vanhempansa suostumusta, poistamme hänen tietonsa välittömästi.

Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön

Voimme muuttaa tietosuojakäytäntöämme aika ajoin. Ilmoitamme sinulle muutoksista tällä sivulla.

Sinua suositellaan tarkastamaan tämä tietosuojakäytäntö säännöllisesti mahdollisten muutosten varalta. Tietosuojakäytännön muutokset tulevat voimaan, kun ne julkaistaan tällä sivulla.

Mikäli teemme olennaisia muutoksia tietosuojakäytäntöömme, ilmoitamme sinulle joko antamasi sähköpostiosoitteen kautta tai laittamalla verkkosivustollemme ilmoituksen.

Toimivalta

Tätä käytäntöä hallitaan ja tulkitaan Englannin ja Walesin lakien mukaisesti ottamalla huomioon sen lainsäännökset.

Ota meihin yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytönnöstä, otathan meihin yhteyttä.